Van Laere

Onze aanpak

Die is typisch Van Laere! Samen met partners die op onze golflengte zitten, maken we van a tot z werk van uw project. Door de inzet van ons uitgebreid team aan experten in de calculatie- en ontwikkelingsfase, werken we graag mee aan de optimalisatie van uw project!

Stilstaan is achteruit gaan … een alom gekende leuze, waar we ook bij Van Laere erg waakzaam voor zijn! We zetten dan ook graag onze tanden in uitdagende projecten, omarmen nieuwe technieken, technologieën en duurzaamheid.

Wij denken graag mee aan ‘het bouwen van morgen.’

Schepen Joost Arents, POLITIEKANTOOR NINOVE
(...) Een voorbeeld van hoe we in de toekomst moeten blijven werken; zonder vertragingen en binnen budget! Proficiat!

Klantenbegeleiding

U heeft een residentieel vastgoedproject, maar u vertrouwt de afwerking op maat van de kopers liever toe aan een derde partij? Doe dan een beroep op onze klantenbegeleiding. Onze gedreven en ervaren mensen zorgen ervoor dat elk van uw kopers precies de afwerking krijgt die hij/zij wil.

Een eigen BIM kamer

Één van de meest ingrijpende innovaties van de laatste jaren in de bouw en in ons bedrijf is werken met een BIM-model. Een project wordt in een 3D-model omgezet en alle informatie wordt gedurende de verschillende bouwfases hierin verwerkt en beheerd. Op die manier kan men sneller en adequater reageren op mogelijke hindernissen, nog vóór het euvel zich daadwerkelijk voordoet op de werf.

Eigen bedrijfsbureau

Onze projectleiders en hun teams zetten maar al te graag hun tanden in uw bouwproject. De sleutel tot ons succes? De perfecte mix van know-how, drive én teamwork. Onze afdelingen calculatie en uitvoering kunnen voor ondersteuning terecht bij ons eigen bedrijfsbureau. Aankopers, stabiliteitsingenieurs, tekenaars, ingenieurs planning & methoden, landmeters, experts in technieken, … wij hebben ze allemaal in huis.

Patrick, BIM Manager
Dat BIM de toekomst is binnen de bouwwereld is algemeen geweten. Het is een snel evoluerende trein waar ook wij volledig zijn opgesprongen en dat maakt hedendaags bouwen waanzinnig interessant en uitdagend!
Spring eens binnen
Maak een afspraak
Van Laere gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.