Van Laere

Zero Incidents

Elke werknemer elke dag veilig en wel thuis laten gaan en het garanderen van een topkwaliteit… Daar gaan we voor! Dit realiseren we met onze 4 HSEQ-pijlers:

QUALITY

Kwaliteit vormt de basis van ons zorgsysteem. Elk lid van ons team draagt z’n steentje bij aan de verbetering van onze processen én streeft mee naar klanttevredenheid.

HEALTH

Goede medewerkers zijn gezonde en enthousiaste medewerkers. Precies daarom geloven we in het belang van een actief vitaliteits- en gezondheidsbeleid. Gezonde voeding en sport zijn belangrijk, maar ook mentale veerkracht, leiderschap, motivatie en collegialiteit krijgen de aandacht die ze verdienen. Want werken moet ook leuk én uitdagend zijn.

SAFETY

Veiligheid is een topprioriteit binnen ons bedrijf. Hiervoor zetten we steevast in op de actieve medewerking en samenwerking van alle betrokken partijen. Samen gaan we voor zero Incidents.

ENVIRONMENT

Samen met alle betrokkenen werken we aan onze ecologische voetafdruk en dragen we zo ons steentje bij tot een beter milieu. We bekijken hoe we milieuvervuiling kunnen voorkomen en onze milieuprestaties de hoogte in kunnen stuwen.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid?
Van Laere gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.