Van Laere

Partnership is key!

Een no-nonsensaanpak gestoeld op een jarenlange expertise, klantgerichtheid, integriteit en teamplay … daar staan we voor!

Private ontwikkelingen, Publiek Private Samenwerking (PPS), Design & Build of bouwteamrealisatie … geen uitdaging is ons te groot. Van ontwerp over bouw tot onderhoud en exploitatie. Met Van Laere haalt u een partner in huis die met u meedenkt. Samen bouwen we op maat van uw project.

Met de duurzaamheidsprincipes in het achterhoofd, kennis van hout- beton en staalbouw en gesteund op de nieuwe technologieën zijn we ook uw kwalitatieve partner bij passiefbouw.

Een duurzame samenwerking begint bij vertrouwen

Vertrouwen en samenwerking zijn dé sleutels om van een bouwverhaal een succes te maken. We zijn dan ook een ingenieurs-bouwbedrijf dat er van houdt om écht tijd te maken voor onze klant, hem bij te staan met raad en daad, en mee te denken om het beste resultaat te bereiken voor alle bouwpartners.

Meer dan 80 jaar ervaring

Sinds de start in 1938 zijn we uitgegroeid tot een stabiele, multidisciplinaire klasse 8-aannemer. Dankzij onze verwelkoming binnen het beursgenoteerde CFE (binnen de afdeling CFE Contracting) en met onze dochteronderneming Arthur Vandendorpe hebben we alle expertise en ervaring in huis om van elk bouwproject een succes te maken.

 

 

Partnership, betrouwbaarheid, no-nonsens en transparantie zijn voor ons geen loze beloften. Het zijn dé kenmerken die zo typerend zijn voor onze opvallende Van Laere-Aanpak.

Wim, PROJECTLEIDER
Een bouwproject vanaf de eerste steen zien groeien, geeft je altijd weer een speciaal gevoel.”
Van Laere gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.