Van Laere

A team unlike any other

Elke medewerker vormt een belangrijke hoeksteen binnen elk bouwverhaal. Enkel met een enthousiast en goed opgeleid team realiseert men een goed bouwproject. Daarom investeren we met veel plezier in de belangrijkste ‘motor’ achter onze organisatie.

Valariaanse welzijn primeert

Het welzijn van onze medewerkers staat voor ons centraal. We willen dat iedereen die bij ons werkt, zich goed in z’n vel voelt. Daarom vormt dit ook één van de 4 pijlers van ons HSEQ-beleid. We zien er ook op toe dat het familiale karakter van ons bedrijf blijft zoals het is. En dat terwijl we op geen enkel vlak inboeten aan professionaliteit. De deur van elk van onze medewerkers staat dan ook letterlijk voor iedereen open. Ons eens goed amuseren doen we ook met de regelmaat van de klok tijdens afterworkactiviteiten, events, barbecues en teambuildings. Want bouwen mag een feest zijn.

Bouwen aan jezelf

We geven onze medewerkers graag alle kansen om zich te ontplooien en bieden daarom onze Valarianen permanent opleidingen aan. Daarnaast zijn er heel wat doorgroeimogelijkheden binnen elke functie … of wat had je gedacht van een carrièreswitch binnen ons bedrijf? Alles is mogelijk!

Knappe koppen gezocht

Als generalist onder de klasse 8-aannemers, kunnen we steeds rekenen op een sterk en snelgroeiend team aan topmedewerkers. Stuk voor stuk knappe koppen.

Startende bachelor bouwkunde, industrieel ingenieur, burgerlijk ingenieur, architect of gepassioneerde bouwer, zoals jij? Ontdek hieronder je bouwplan voor jouw unieke carrière en word onze nieuwste knappe kop.

BEKIJK VACATURES
Tim, WERFLEIDER
Toen vorig jaar het initiatief startte dat iedereen zich kon inschrijven voor een e-bike heb ik geen ogenblik getwijfeld! Nu zet ik mijn firmawagen af en toe aan de kant, vermijd ik files en doe ik nog iets aan mijn conditie.
Mathieu, WERKVOORBEREIDER
Tijdens mijn sollicitatie werd vaak de nadruk gelegd op de familiale sfeer, persoonlijke ontwikkelingsplannen en carrièremogelijkheden. Hoewel dit voor vele bedrijven enkel een verkoopspraatje is, houdt Van Laere woord: hier is er veel aandacht voor het individu.
Van Laere gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.