Van Laere
Van Laere

Naast een betrouwbare bouwpartner ....

Veiligheid, de juiste prijs, technische competentie, kwaliteit en respect voor de planning zijn vaak de eerste bekommernissen van wie op zoek is naar een aannemer. Bij Van Laere gaan we verder dan dat. Voor ons is de realisatie van een project meer dan alleen bouwen. Het is een partnership, waarbij ieder lid van het bouwteam een onmisbare schakel vormt.

Betrouwbaarheid, transparantie, no-nonsense en betrokkenheid zijn voor ons dan ook geen loze woorden. Het zijn dé eigenschappen die de onze aanpak typeren en de sleutel vormen tot het succes van een bouwverhaal.

Ook een goede buur …

Van Laere tracht gedurende de gehele werfperiode naast een betrouwbare bouwpartner, ook een goede buur te zijn voor de omgeving. Bij de start van een nieuw project steken vaak heel wat vragen de kop op bij de omwonenden. Naast de klassieke vragen zoals “Wat is het project” en ”hoe gaat dit eruit zien”, zijn zij voornamelijk bezig met “wat zal dit voor impact hebben op mij?”, “gaat dit voor veel hinder zorgen”, enz. Daarom kijken we bij Van Laere graag verder dan enkel de realisatie van de werken zelf. De impact op de buurt en hoe we die zo laag mogelijk kunnen houden is minstens even belangrijk.

Respect voor en communicatie mét de buurt vinden we daarom erg belangrijk. Wanneer dit voor de omgeving een toevoegde waarde betekent, kan hiervoor een speciaal communicatieluik opgezet worden, om de buurt goed, tijdig en snel te informeren.


Digitale Werfkranten

Zuiderdokken

Elysia

L.J. , BUURTBEWONER
Ik ontving net een eerste info van julie mbt de werken aan de Gedempte Zuiderdokken. Tof dat men ook tijd (en budget!) voorziet voor dit soort zaken. (...) Ook hier scoren jullie prima: een persoonlijke reactie binnen de 24u. Ga zo door, jullie beheersen de communicatie via de nieuwe media zoals het hoort.
Van Laere gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.