Van Laere
Van Laere
Werfnieuws

Werken nieuw hoofdkantoor Van Laere van start!

Begin jaren ’50 verhuisde Van Laere van Kruibeke naar Zwijndrecht. Sindsdien is ons hoofdkantoor bij iedereen in het Waasland en omgeving goed gekend. Nu, ongeveer 70 jaar later … is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

 

 

 

Eind 2022 verhuizen we naar ons gloednieuw kantoor op een steenworp van onze huidige locatie. Het nieuwe hoofdkantoor zal zo’n 2600m² groot zijn. Samen met POLO Architects zijn we tot een ontwerp gekomen met een mix tussen hout, beton en metaal.

“Er is heel bewust voor hout gekozen”, vertelt onze CEO Manu Coppens.

“Vooreerst geloven we in het duurzame karakter van het materiaal, wat in deze tijden gelukkig steeds meer aan belang wint. Anderzijds houden we er van dat het interieur een weerspiegeling wordt van onze bedrijfscultuur. Het hout zorgt op zich voor een warme sfeer, de glazen wanden zorgen voor de transparantie die wij belangrijk vinden en de doorhangende houten balken, in combinatie met de houten kruiskolommen geven de werkplekken een geborgenheid. Elke dag een beetje thuiskomen zowaar.

En die duurzame filosofie passen we ook op de volledige constructie toe. Zo zal er geen spatje water verspild worden dankzij ons regenwaterrecuperatiesysteem.

Maar ook zonnepanelen, warmtepompen in combinatie met een SAPP plafond, daglichtsturingen en zo veel meer die een modern kantoor kenmerken zullen voorzien worden.

Om het gebouw in het echt te bewonderen … daarvoor is het nog even wachten tot eind 2022.

Momenteel zijn we volop bezig met de grondwerken, en zitten ook de eerste paalfunderingen in de grond.

Maar de 3D-beelden … die doen onze collega’s alvast wat dromen!

Enkele Sfeerbeelden

Next news item
CO2-Prestatieflash: Novembe...
Van Laere gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.