Van Laere
Van Laere
HR

Van Laere steunt nog meer goede doelen via de komst van “Valérie”

Regelmatig starten er nieuwe Valarianen maar deze week mochten we een eerder uitzonderlijke “knappe kop” verwelkomen, nl. Valérie.

Valérie is een meisje vervaardigd uit polyester en is één van de 70 beelden (kinderen) binnen het project ‘Floating Dreams’. Dit is een project die gerealiseerd werd n.a.v. de herdenking van WO I, waarbij elk beeld een oorlog vertegenwoordigt die nu nog steeds woedt.

Het beeld, beschilderd door Kamagurka, heeft een symbolische waarde. Bij oorlogen zijn kinderen altijd het grootste slachtoffer. Om te overleven, moeten kinderen zich vasthouden aan hun dromen.

Het rugzakje staat symbool voor de traumatische ervaringen die ze met zich moet meedragen. De ballon verwijst naar haar dromen …. dromen die haar kracht geven om de oorlog achter zich te laten.
Met de aankoop van het beeld, steunen we goede doelen die zich inzetten voor kinderen en kwetsbare vrouwen, zoals “Moeders voor vrede” en “Child Focus.”

Next news item
Residentie Elysia Park gaat...
Van Laere gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.