Van Laere
Van Laere
HSEQ

"Pioniers bij de Belgische aannemers"

Deze week werd ons door SGS officieel het “CO2-Bewust Certificaat niveau 3” overhandigd.

 

(Van links naar rechts) Hoofd HSEQ Koen Bollaerts, Johan Penné (SGS) – Gedelegeerd Bestuurder Manu Coppens – Jan Vandersmissen (SGS) – Commercieel directeur Bob Rottiers

 

CO2-Prestatieladder Niveau 3

 

De termen duurzaamheid en milieubewustzijn zijn de dag van vandaag niet meer weg te denken. En maar goed ook! Ook binnen Van Laere dragen we graag ons steentje bij tot een betere wereld.

Al geruime tijd zetten we volop in op o.a. de vermindering van onze CO2-uitstoot. Wij beheren onze uitstoot via de CO2-prestatieladder, een instrument dat bedrijven stimuleert om hun CO2-uitstoot in kaart te brengen en te reduceren. Het gaat om CO2-bewust handelen binnen de eigen bedrijfsvoering en tijdens het uitvoeren van projecten.

We zijn dan ook erg trots dat we ons sinds kort, dankzij onze inspanningen en hard werken, kunnen rekenen tot de pioniers van de aannemers in België die een CO2-Bewust certificaat bezitten.

 

 

Next news item
Van Laere Steunt Boven De W...
Van Laere gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.