Van Laere

Al meer dan 80 jaar!

Bouwgroep Van Laere is klaar voor de uitdaging van de komende decennia en profileert zich hierbij als een betrouwbare en innoverende bouwpartner bij de realisatie van bouwprojecten voor private en openbare opdrachtgevers.

Van Laere NV neemt meer en meer participaties in nieuwe aannemingsvormen waarbij Van Laere NV een inbreng verzorgt bij de studie van het ontwerp, de realisatie, de exploitatie en het onderhoud van grootschalige projecten. De samenwerking met diverse partners op het vlak van het concept, de exploitatie, het onderhoud en de financiering wordt hierbij steeds belangrijker.

2018

Een nieuwe mijlpaal voor de Van Laere-groep. Ons bedrijf werd in al z’n eigenheid lid van de grote CFE-familie.

1989

De overname door de beursgenoteerde gediversifieerde groep Ackermans & van Haaren in 1989 luidde voor ons een nieuw hoofdstuk in. Met de steun van ons moederbedrijf groeiden we de jaren daarop uit tot een van de topbouwondernemingen in België.

1948

Onze omzet groeide, onder meer dankzij projecten in de zorg en de burgerlijke bouwkunde. In 1948 haalden we al meteen de erkenningsklasse 8 in de categorie gebouwen binnen. Sindsdien is Van Laere in Zwijndrecht blijven groeien én bloeien.

1938

Het bouwverhaal van Van Laere begon in januari 1938 in Zwijndrecht, vlak bij de stad Antwerpen en de haven.

Bij de start focusten we ons vooral op woningen en appartementsgebouwen. Gaandeweg begonnen we ook met grond- en wegeniswerken, waterbouwkundige werken en industriële projecten.

Van Laere historiek
Waar we nu mee bezig zijn
Onze projecten
Van Laere gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.