Naar nieuwsoverzicht

Nieuwe logo’s voor Van Laere-groep

Van Laere_Logo_MetOnderschrift_CMYK_ThiranHor.epsVan Laere_Logo_MetOnderschrift_CMYK_ThiranHor.epsVan Laere_Logo_MetOnderschrift_CMYK_ThiranHor.eps

 

Algemene Aannemingen Van Laere gebruikte 25 jaar de gekende gele hoek met het groene blokje. Wat ooit begon als een stilistische bouwkraan met groene last, groeide uit tot een vertrouwd icoon in de bouwsector. Dochterondernemingen Thiran uit Achêne en restauratie- en renovatiespecialist Arthur Vandendorpe uit Zedelgem voeren tot voor kort hun eigen koers qua branding.

Met de lancering van het groepslogo straalt de bouwgroep verbondenheid uit, zonder de jarenlange herkenbaarheid van het vorige Van Laere-logo te verliezen.  “Een klantenenquête wees uit dat Van Laere zeer goed scoort op vlak van vertrouwen,” zegt Veerle Vercruysse, Bestuurder Directeur-Generaal bij Van Laere. “Dat vertrouwen is voor ons, samen met veiligheid, het hoogste goed. Het integere blauw vertegenwoordigt dit in het nieuwe logo voor alle leden. Bovendien geeft het ook rust en verantwoordelijkheid weer. We willen echter de eigenheid bewaren van elke dochteronderneming. Daarom kreeg Thiran het energieke rood mee en gebruikt Arthur Vandendorpe het zorgzame beige.” De slogan “Wij bouwen uw voorsprong” blijft behouden.

Elke onderneming heeft zijn expertise en eigenheid, samen vormen ze een sterke aannemersfamilie.