Naar nieuwsoverzicht

Van Laere ontvangt vernieuwde certificaten voor kwaliteit, milieu en veiligheid

Erik Claes (SGS) overhandigt de vernieuwde ISO 9001 en 14001 aan Bestuurders – Directeurs-Generaal Veerle Vercruysse en Jean Marie Kyndt.

Erik Claes (SGS) overhandigt de vernieuwde ISO 9001 en 14001-certificaten aan Bestuurders – Directeurs-Generaal Veerle Vercruysse en Jean Marie Kyndt.

 

Algemene Aannemingen Van Laere heeft de vernieuwde ISO 9001 en ISO 14001-certificaten in ontvangst genomen. Dat is het resultaat van een grondige audit door certificatie-instelling SGS. Tijdens de maand juni werden zes werven bezocht en uitgebreid gecontroleerd op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit. Ook het hoofdkantoor in Zwijndrecht was onderdeel van de audit. Van Laere slaagde in de test. SGS-auditor Erik Claes loofde de vele inspanningen door het hele team en reikte de vernieuwingen naar eigen zeggen van harte uit.

Dit is evenwel geen eindpunt, maar slechts een stap in een veel groter traject. Van Laere is permanent op zoek om zich te verbeteren en wil daarbij veel beter doen dan enkel het wettelijk verplichte.

Alle erkenningen en certificaten zijn te bekijken en downloaden op www.vanlaere.be/over/downloads.