Builder:

GSK

Architect:

Jacobs

Study team:

Jacobs
GSK GSK GSK GSK

GSK

Wavre

Industrial and office building

Description

This green field will be referred to as IPV-GSK project WN201. The facility will have a total surface of approx. 15.000 m², spread over three levels. The building will be placed west of the WN158, across the AQ/QC road and the new administrative building in Wavre.

Timing

Date order 05-12-2011
Date subscription 02-09-2011
Executed by 50% Alg. Aann. Van Laere nv 50% Valens
Start 19-12-2011
Delivery 31-12-2012

Technical description

Site arrangement (tower crane, excavations, slopes, etc.)Foundations and concrete works
Placing prefab concrete, steel components
Placing drainage, rainwater discharge.

Building physical data

Total surface:15.000 m²
Offices:8.900 m²
Excavation:1.500 m³
Concrete:20.425 m³
Reinforcement:1.120 ton
Vaulting and TT elements:9.312 m²
steel:1.270 tonnes
Formwork:22.632 m²
Roof cladding:5.320 m²
Print sheet